Etichete

marți, 2 martie 2010

POze din cele mai vechi timpuri si pana astazi..

Una din cele mai recente poze cu toata familia... Eu ,George , mama(Florina),tata(Florin)eu aveam 11 ani iar George 5 el implineste 6 pe 7 mai!
Eu .... tot la 10

Vara mea Consuella(Consu,Cons)Ea AVEA 11 eU 10 ,varul meu 12 ani si George 5


Bunica,tata,George si eu la 9 Ani si George la 4 ani...



La 8 anisori..




La 7 si 2 ani....





Mama , eu si fratele meu. Eu aveam 6 ani ,iar George 1 an






Daca nu ma recunoasteti.... sa stiti ca sunt cea cu parul scurt iar bebelusul este fratele meu cand avea 2 luni iar eu aveam 5 ani....
........................................................................................................................................................................
Sunt poze de cand s-a nascut fratele meu si pana astazi. Am multe poze cu noi doi dar astea sunt facute in cele mai frumoase momente din viata mea. In prima poza suntem impreuna cu bunica la Bucuresti , la cateva luni dupa ce s-a nascut George. in a doua poza suntem de Pasti cand George avea un an,iar eu 6.A treia poza nu stiu sigur cand este facut... probabil in iunie sau iulie 2006.In a patra pozasunt cu una din cele mai bune prietene ale mele Cristina. In a cincea poza sunt de Craciun impreuna cu famillia in anul 2008. In a sasea poza sunt in piscina impreuna cu verii mei si a lui George in vacanta de vara trecuta,iar cea de pe piatra este facuta in aceeasi zi. In ultima dar nu cea din urma suntem cu totii la schi! Bucurandu-ne de ultima vacanta pana la cea de primavara.

3 comentarii:

  1. Amintiri, amintiri. Frumos Ana. Te pup. Dirigu'

    RăspundețiȘtergere
  2. de-abia acum am vazut si eu blog-ul tau :) super dragut... m-am intristat putin deoarece timpul a trecut mult prea repede :( insa m-am bucurat enorm sa vad ca ai o poza cu mine :) inseamna ca nu m-ai uitat... si nici eu ;)

    te pupacesc mic :*:*

    cristina

    RăspundețiȘtergere